Παραγωγοι

Background

Dj

Μανος Καινιχ

Ο Μάνος Καίνιχ γεννήθηκε στον Πειραιά, ερασιτέχνης στα ερτζιανά των 70's με το χαρακτηριστικό "Music Corner" από to 1973 μέχρι τις αρχές του '80. Επίσης DiscJockey στα μεγαλύτερα Clubs της εποχής. Διετέλεσε Διευθυντής Προγράμματος του ANDROMEDA FM 87.5-87.6 ενώ σήμερα είναι συνιδρυτής & Διευθυντής Προγράμματος στον ANDROMEDA NET RADIO Athens που είναι ΟΝ ΑIR απο το 1997.

Dj

Βαγγελης Ιωαννου

O Βαγγέλης Ιωάννου είναι Ραδιοφωνικός Παραγωγός απο το 1979, ερασιτέχνης στα FM με το χαρακτηριστικό "451". Συμμετείχε στην ομάδα του ANDROMEDA FM 87,5 - 87,6, συνιδρυτής του ANDROMEDA NET RADIO Athens απο το 1997. Παράλληλα ήταν DJ σε πολλά Clubs σε κοσμικά νησιά της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα ιδιαίτερα τα καλοκαιράκια απο το 1984.

Dj

Ρανια Αντωνοπουλου

Τα παιδικά μου παιχνίδια είχαν μουσικό χρώμα. Έπαιζα με μουσική υπόκρουση Deep Purple και Doors και ονειρευόμουν με Led Zeppelin και Pink Floyd. Αργότερα ήρθαν τα θεατρικά παιχνίδια και η εμψύχωση. Παρατηρούσα ένα κοχύλι στην άμμο, του έδινα σχήμα, γινόταν καράβι, σήκωνα τα πανιά και ταξίδευα. Θέλω να σας πάρω μαζί μου στα ταξίδια μου και να γνωρίσουμε ξανά τα μέρη που όλοι έχουμε περπατήσει, από το Μάνο Χατζιδάκι και τους Idols μέχρι τη Χαρούλα Αλεξίου και τους U2. Κρατήστε αυτό το απέραντο μουσικό γαλάζιο της θάλασσας των ήχων και φύγαμεεε. Λόγια καρδιάς και νότες στις μουσικές του κόσμου. "SUNDAY VIBES" Rania selecting hits from the 60's till today. Also prepares Special Music events from around the World!

Dj

Γιαννης Μουτσοπουλος

Ο Νίκος Λαμπράκης είναι Μουσικός Παραγωγός, DJ & Remixer (VRecords) με πολλές Live Guest εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αυστρία, Η.Π. Αμερικής κτλ). Συμμετέχει στην ομάδα του ANDROMEDA FM 87,5-87,6 & ANDROMEDA NET RADIO Athens απο το 1997.

Επικοινωνία

0%